VIKTIG INFORMASJON

 

Viktig informasjon til alle deltagere i Oslo Grand Prix 2017

 

Styret i Norges Kroppsbygger- og Fitnessforbund har gleden av å ønske deg velkommen som deltager i Oslo Grand Prix 2017 som går av stabelen lørdag 1. april på Oslo Konserthus.

 

Innveiing/registrering:

Dato: fredag 31. mars

Tid: mellom kl. 18:00 - 21:00

Sted: Oslo Konserthus

 

 

GENERELL INFO TIL ALLE ATLETER:

 

Ved uteblivelse fra eller forsinket oppmøte til innveiing/registrering kan deltageren bli diskvalifisert samt kan pålegges en bot på kr. 2.000,-

 

Fly/tog/båt- forsinkelser er godkjent, gi oss derfor beskjed STRAKS om du er forsinket, ring Tone på telefon (+47)92840518.

 

Medlemskap for NKF MÅ være betalt 4 uker før konkurranse datoen for å kunne delta. Startavgift på 800-, betales kontant på innveiing (kr 1.200,- for 2 klasser).

 

På innveiingen/registrering vil du få utdelt startnummer, deltagerskilt, og billettbånd. Båndet/skiltet må brukes for å kunne gå rundt både bak scenen, i salen og ute ved utstillingsområdet.

Dette gjelder også for alle delegatene. Egne delegatskilt blir utlevert til de delegatene som allerede er registrert på forhånd til NKF.

 

Antall delegater pr. klubb avhenger av hvor mange deltagere klubben har (1:3).

 

Ved fravær fra oppmøte på konkurransedagen uten legeerkæring, kan utøveren pålegges en bot pålydende kr 2.000,-

 

Det er IKKE vekter til oppvarming på OGP2017. Utøverne skal ta med seg det de trenger for å varme opp selv, for eksempel strikker, håndklær osv.

 

Konkurransen starter kl.09.00 på lørdag 1. april. Klassene vil kjøres ferdig fortløpende, med unntak av Bikini Fitness og Mens Physique - FØLG MED PÅ KJØREPLANEN! Oppmøte for alle utøvere og deres delegater er senest 1 time før start.

 

Hvis du som deltager eller delegat vil ut i salen blant publikum, for selv å se på, MÅ du finne deg en ledig sitteplass bakerst i salen. NB! Det er ikke lov til å sitte i trappen. Dette av sikkerhetsmessige grunner som tilløp til brann, og stenging av diverse rømningsveier.

 

Det er ikke tillatt å innta alkohol eller andre rusmidler under konkurransen. Ei heller forbudte substanser ihht WADA's Dopingliste.

 

OBS! Om det er flere enn 15 deltagere til start, blir det en eliminasjonsrunde først. Kun 15 stk går altså videre til Runde 1. De 6 beste av disse går deretter videre til finalen.

 

En liste med navn på de som går til finale vil bli hengt opp bak scene fortløpende. De som ikke går til finale er ferdige for dagen og kommer ikke på scenen mer.

 

 

BODYBUILDING, CLASSIC BODYBUILDING & WOMENS PHYSIQUE:

 

Bikini/poseringsbukse du akter å benytte på konkurranse dagen, skal også benyttes under innveiing.

 

OBS! Hvis bikini/poseringsbukse ikke tilfredsstiller kravene i regelverket, risikerer utøveren å ikke få gå på scenen. Det vil stå kontrollør backstage!

 

Alle skal levere musikk til det frie poseringsprogrammet på mp3-fil (evt. mp4-fil) til: signup2017@oslograndprix.com

innen onsdag 28/3-17.

 

Musikken skal være merket med NAVN, klasse og når den skal settes på (F=FØR du går inn på scenen, E= ETTER du har gått på scenen).

 

Vi mottar ikke musikk på selve konkurranse dagen!

 

Poseringsprogrammet skal IKKE vare lenger enn 60 sekunder for kroppsbyggere, og 30 sekunder for Womens Physique. Musikken din skal ikke overstige den aktuelle tidsrammen enten du begynner programmet før eller etter du går på scenen.

 

OBS! Musikk med ufin språk/banning osv vil føre til at utøveren merkes ned!

 

Poseringsprogrammet blir utført kun på finalen.

 

Høyden skal måles uten sokker og bukse.

 

 

FITNESS – ALLE TYPER

 

Bodyfitness/Bikini Fitness: Ved registrering skal utøvere ha på seg bikinien som de akter å bruke på konkurransedagen. Øvrige bikini'er og sko tas med til registreringen for kontroll. OBS! Maks. sålehøyde tillatt er 10 mm! SKOENE UTØVEREN VISER FREM PÅ REGISTRERINGEN SKAL VÆRE SKOENE UTØVEREN BRUKER PÅ KONKURRANSEDAGEN!

 

OBS! Hvis bikini/poseringsbukse ikke tilfredsstiller kravene i regelverket, risikerer utøveren å ikke få gå på scenen. Det vil stå kontrollør backstage!

 

Alle Fitness utøvere skal levere musikk til friprogrammet på mp3-fil (evt. mp4-fil) til: signup2017@oslograndprix.com - merk med navn, klasse og når den skal settes på (FØR eller ETTER du går ut på scenen), FØR søndag 26/3-17.

Friprogrammet skal ikke være lenger enn 90 sekunder, og musikken skal ikke overskride denne akktuelle tidsrammen enten du begynner programmet før eller etter du går ut på scenen.

 

Høyden skal måles uten sokker og bukse.

 

 

TIL DELEGATENE:

Som delegat for din klubb, er det ditt ansvar å hjelpe de deltagerne du har blitt tildelt ansvar for. Med dette menes; å være behjelpelig med innsmøring, oppvarming, og skaffe til veie ting deltagerne eventuelt kunne trenge. Følg med på kjøreplanen som vil bli hengt opp flere plasser bak scenen, den kan endres underveis. Pass på at de aktuelle deltagerne er klare til start, og kommer seg på scenen til riktig tid. Ha løpende kontakt med scene-sjefen som hele tiden vil rope opp de klassene som kan gjøre seg klare.

 

Husk at delegatskiltet ikke er din «gratis-billett» som publikum, men at du i hovedsak er der for å hjelpe deltagerne bak scenen.

 

I tillegg ber vi dere alle om å bidra til å holde det rent og pent i garderobene og i oppholds-rommene bak scenen. Ikke la søppel og annet rot ligge og flyte etter dere, alt skal være like ryddig når dere forlater Konserthuset, som da dere kom. Unngå unødig tilgrising med brunfarge på vegger, gulv, møbler og toaletter. Hver og enkel klubb har ansvar for at dette overholdes, ellers kan klubbene kunne bli fakturert for den tilleggskostnaden NKF eventuelt skulle få om ekstra renhold blir nødvendig.

 

Vi i styret håper at disse opplysningene kan være til hjelp, slik at unødvendige forsinkelser ikke oppstår, og at arrangementet skal forløpe seg på best mulig måte.

 

På vår nettsiden og vår Facebook gruppe vil det etterhvert komme eventuelle oppdateringer angående arrangementet, deltagerliste, kjøreplan og andre nyheter.

Det vil bli holdt et informasjonsmøte for alle delegater i forkant av Registrering/innveiing fredag 31/3-17 kl.17.30.

 

Øvrige spørsmål vedrørende konkurransen kan rettes til NKF’s President Tone Opheim på mobil 92840518.

 

LYKKE TIL!

 

Med vennlig hilsen

Norges Kroppsbygger- og Fitnessforbund

Forbundsstyret

 

 

[ Overall winners from OGP2016: Tina Madeleine Larsen - Natalia Ejsmont - Renatas Suleimanovas - Veronica Bødker  ]  [  Foto: JØRGEN ORLIN ]  [  Layout: Jorun Steine ]

Main sponsor:

Other sponsors:

Billetter til Sandefjord Open 2017 kan kjøpes her: www.hjertnes.no